Facts About китайските ПЧИ RevealedП.П. За основа на този монолог са използвани части от “Капиталът” на Карл Маркс. Една книга, която би било добре всеки да прочете.

По изчисления на ръководството на БНТ, в рамките на десет години ще бъде обхванато цялото болно българско население, така щото нито един българин да не остане без лечебен видеоклип и този видеоклип да не бъде излъчен по телевизията.

Именно това е поколението, което разполага с най-много свободно време, което може да използва и което в предните поколения е използвало за изучаване, наблюдаване, анализиране и осмисляне на заобикалящия го свят, и ако това, което е видяло, това до което е достигнало като извод не му харесва, се е опитвало да го промени и често е успявало.

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

– Добре, но все пак кое при тези обстоятелства, при тази политика е това, което да ни обединява като народ, да ни олицетворява като държава?

Но дотогава имаше много време, а пред новата двуединна същност на Миролюба все още стоеше задачата да отразят буйствата на гръцкият народ от всички гледни точки. И решиха, Миро и Люба единодушно, че Миро ще отразява от страната на протестиращите, а Люба от страната на защитниците на финансовата стабилност.

– Какво липсва според вас на българския народ, за да преодолее този кризисен етап от своето съществуване?

След това прочувствено click here слово, прекият репортаж прекъсна. Миро и Люба се съвкупиха образувайки наново Миролюба и сега остава само да чакаме тя да ни дари с обещаният ни Спасител.

Нищо друго не подкарва хората към слугуване така сигурно, както техните нужди. Нужди, които ние е благоразумно да смекчаваме, но безразсъдно да задоволяваме. Единственото нещо, което може да направи работещия човек прилежен, е умерената работна заплата. Твърде малката го прави малодушен или отчаян, твърде високата – нахален и мързелив. . . От всичко това, ние знаем, че в една демократична нация, в която робството е забранено, най-сигурното богатство се състои от множеството трудолюбиви бедни.

„Парите, спестени от БДЖ, ще отидат в подкрепа за новата информационна политика на правителството“ – едно интервю със вицепремиера Симеон Дянков

– Да, но нашите политици постоянно говорят, че сме остров на стабилността. Имаме нисък бюджетен дефицит, малък външен дълг, на първите места сме по растеж на икономиката, добро място сме за инвестиции.

Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Невежеството на тълпата е сила в нашите ръце. О, колко е прекрасен светът на капитала, когато той е в твоите ръце! И колко жалки са опитите на обречените да ни подражават, използвайки инструментите, които ние сме измислили и чиято същност остава скрита от погледа им. Каква карикатура на капиталисти са тези, които си мислят, че чрез вложенията си в банки си гарантират сигурни доходи, докато единственото, което правят, е да ни предоставят възможността да ги поробим завинаги.

A Culture according to such unstable types of everyday living is doomed to existence over the verge of extinction, continual wars and tries of imposing dictatorship and brainwashing. On a place like that Democracy would mean a badly disguised sort of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *